Gå til hovedinnhold

Award

Jeg har fått denne flotte awarden fra Guro. Tuuusen takk Guro - setter utrolig stor pris på den! Sender awarden rett tilbake igjen til deg ;)


Sender den videre til alle jentene i Scrappekammeret!!! Dere er den vel fortjent ;) Gleder meg over hver dag sammen med dere både på kammeret og på kontoret ;)

Kommentarer

Guro sa…
Tusen takk Anette, de er herlige disse awardene som spres rundt :-)
Har fått en ny nå i helgen, som jeg gjerne vil dele med deg. Bare å "løpe inne" å hente den :-)Denne gangen valgte jeg å dele den med "topp kommentatorene" mine og der var du :-) Setter stor pris på alle de koselige kommentarene dine.
Ha en fin kveld videre!
Klem Guro

Populære innlegg fra denne bloggen

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)

Kammerpike/herre søkes!!!

Vi i Scrappekammeret søker ny Kammerpike / Kammerherre!!! Ta en titt på kammeret , og se hva som står i stillingsutlysningen ! Jeg håper virkelig at DU søker!

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.