Gå til hovedinnhold

Award

Jeg har fått denne flotte awarden fra Guro. Tuuusen takk Guro - setter utrolig stor pris på den! Sender awarden rett tilbake igjen til deg ;)


Sender den videre til alle jentene i Scrappekammeret!!! Dere er den vel fortjent ;) Gleder meg over hver dag sammen med dere både på kammeret og på kontoret ;)

Kommentarer

Guro sa…
Tusen takk Anette, de er herlige disse awardene som spres rundt :-)
Har fått en ny nå i helgen, som jeg gjerne vil dele med deg. Bare å "løpe inne" å hente den :-)Denne gangen valgte jeg å dele den med "topp kommentatorene" mine og der var du :-) Setter stor pris på alle de koselige kommentarene dine.
Ha en fin kveld videre!
Klem Guro

Populære innlegg fra denne bloggen

Kammerpike/herre søkes!!!

Vi i Scrappekammeret søker ny Kammerpike / Kammerherre!!! Ta en titt på kammeret , og se hva som står i stillingsutlysningen ! Jeg håper virkelig at DU søker!

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.