Gå til hovedinnhold

Ny utfordring hos Scrappekammeret

Scrappekammeret har kommet med en ny utfordring i dag!!! Det er Kammerpikenes skisse - og her er skissa:Jeg har hatt to inspirasjonsbidrag denne gangen. Den første her er en digital LO. Kredit: C.Stephens. Det er Marius som arbeider på altanen i sommer. Han skjærer i stykker et dart-brett... med en biff-kniv..... hehe :) Han koste seg masse!Denne LO'en med gamle bilder, fra før vi fikk barn. Vi var på en tur til Kjerag. Vi trodde det ikke var en så veldig lang tur - noe det viste seg at det var... VELDIG masse opp og ned, men vi kom fram til slutt :)

Bli med på utfordringen hos Scrappekammeret!! Fristen er 5.mars!

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lykke i skogen

Det er allerede fredag igjen!! Syns ukene flyr av gårde.
Kjenner det er høst i luften, og kanskje tid for litt vedfyring snart? Her er en tennbrikettboks jeg har strikket rundt. Mønsteret er Lykke i skogen.

God helg alle sammen!

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen...
Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt.
Skal tenke på det.

Strikkeskjørt

Er ikke ofte jeg lager noe til meg selv... iallfall ikke klesplagg, men da jeg så dette skjørtet, så fikk jeg så veldig lyst til å strikke det til meg selv :)
Strikket dette i slutten av februar, men har ikke fått stått modell før nå....
Oppskriften er fra Garnstudio, og det er strikket i lys grå Karisma. Og siden jeg nå ikke har noen jakke som passer til, så er jeg godt i gang med å strikke det også....


Og her noen nærbilder...
Leverer også denne på utfordringen hos Pinnekroken - egenluksus :)