Gå til hovedinnhold

Ny utfordring hos Scrappekammeret

Scrappekammeret har kommet med en ny utfordring i dag!!! Det er Kammerpikenes skisse - og her er skissa:Jeg har hatt to inspirasjonsbidrag denne gangen. Den første her er en digital LO. Kredit: C.Stephens. Det er Marius som arbeider på altanen i sommer. Han skjærer i stykker et dart-brett... med en biff-kniv..... hehe :) Han koste seg masse!Denne LO'en med gamle bilder, fra før vi fikk barn. Vi var på en tur til Kjerag. Vi trodde det ikke var en så veldig lang tur - noe det viste seg at det var... VELDIG masse opp og ned, men vi kom fram til slutt :)

Bli med på utfordringen hos Scrappekammeret!! Fristen er 5.mars!

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lykke i skogen

Det er allerede fredag igjen!! Syns ukene flyr av gårde.
Kjenner det er høst i luften, og kanskje tid for litt vedfyring snart? Her er en tennbrikettboks jeg har strikket rundt. Mønsteret er Lykke i skogen.

God helg alle sammen!

Strikkeskjørt

Er ikke ofte jeg lager noe til meg selv... iallfall ikke klesplagg, men da jeg så dette skjørtet, så fikk jeg så veldig lyst til å strikke det til meg selv :)
Strikket dette i slutten av februar, men har ikke fått stått modell før nå....
Oppskriften er fra Garnstudio, og det er strikket i lys grå Karisma. Og siden jeg nå ikke har noen jakke som passer til, så er jeg godt i gang med å strikke det også....


Og her noen nærbilder...
Leverer også denne på utfordringen hos Pinnekroken - egenluksus :)

Dortegenser

Ja nå har det blitt enda et plagg til meg selv... denne gangen en dortegenser :) Samme garnet som på jakken jeg nettopp strikket - hadde så mye igjen at det nok kan bli enda en genser til...

Den er allerede tatt i bruk, så derfor er den litt "formete"... Myk og god - og ikke minst VARM!