Gå til hovedinnhold

Kort med søm

Kreativ hobby har en utfordring der en skal ha med søm. Jeg har laget et kort med papir fra Basic Grey. Stempelet er fra Kreativ hobby. Sømmen har jeg tegnet på - den ene er rundt motivet, og den andre er sirkelen som går rundt halve motivet.
Kortet går i brun/gul-toner, men jeg syns ikke bildet ble så veldig bra.... Kan forresten ikke huske sist jeg laget et gult kort, dersom jeg noen gang har gjort det :)

Kommentarer

Anonym sa…
Ser "sømmen" kjempe godt jeg:) Så flott kort!!:D klemm
Gry-Beate sa…
Et kjempe fint kort Anette!

;0)Gry-Beate
Inger-Lise sa…
Kjempefint kort igjen fra deg

Populære innlegg fra denne bloggen

Kammerpike/herre søkes!!!

Vi i Scrappekammeret søker ny Kammerpike / Kammerherre!!! Ta en titt på kammeret , og se hva som står i stillingsutlysningen ! Jeg håper virkelig at DU søker!

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.