Gå til hovedinnhold

Jeg har scrappet mormor...

Ja, jeg har altså scrappet mormor... Hun har ikke sett LO'en selv enda, så jeg vet ikke om hun "godkjenner" den, men det får så være. Nå publiserer jeg den :)
Den er digitalt laget, med elementer fra Chriscrap. Jeg har også brukt en skisse av Linda hos Veckans skiss. LO'en heter "Mormor i farta", hvor "Mormor i" står på tag'en som er festet i lysstoplen. (se eget bilde lenger nede)
Mormor er en kjempesprek 74-åring, som i sommer koste seg på en liten sykkeltur! Hun hadde det kjempekjekt, og det hadde jeg lyst å vise i LO'en ;)




Her er et detaljebilde fra tag'en som er festet i stolpen - her er det lettere å se teksten, enn på bildet av hele LO'en :)

Kommentarer

Yvonne sa…
Så herlig! Mormor må jo bare bli glad for denne her. Ser ut som en flott og sprek dame ja.
Klem
Linda S. L sa…
knall flott LO :) herlige bilder av mormor ja :) gøy å ha slike bilder :)
klemmm
Guro sa…
Wow, for ei sprek mormor du har :-)
Nydelig LO :-)
Klem
Gry-Beate sa…
Ååååå denne var herlig;0)
Jeanette sa…
Nei så festlig!! =) Ordentlig fin LO! Mormor må jo bare godkjenen denne.

Populære innlegg fra denne bloggen

Kammerpike/herre søkes!!!

Vi i Scrappekammeret søker ny Kammerpike / Kammerherre!!! Ta en titt på kammeret , og se hva som står i stillingsutlysningen ! Jeg håper virkelig at DU søker!

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.