Gå til hovedinnhold
Jeg har laget en rosa digital LO denne gangen. Bildet er av Cathrin som spiser smultring - hun ser helt gal ut i blikket :) Jeg har brukt en skisse av Valerie Salmon. Og elementer fra Ameliescrap. Det ble en LO med ganske mange elementer og maaange detaljer - kanskje litt i meste laget syns jeg... Men ;)


Her er et lite detaljebilde av musa og prinsesse-engelen som jeg har tatt med i LO'en - syns de er sååå søte :)

Takk for at du titter! Blir såå glad for alle koselige kommentarer dere kommer med! Det varmer et scrappe-hjerte ;)

Kommentarer

Kari sa…
En rååååsa LO til en vakker jente, passet fint synes jeg. Har hun sånn englehår som det ser ut til? Det så bare så deilig ut, fikk lyst til å gre fingrene gjennom det. Skjønn jente!

Fine detaljer på siden der, de hjertene var jammen søte!
Yvonne sa…
Superherlig! Så utrolig morsom LO med en helt skjønn jente! Og så masse morsomme detaljer du har fått med her da. Nice!
Stor søndagsklem
UlrikaT sa…
Vilken herlig LO! Jeg syns den er helt perfekt pyntad!
Anonym sa…
Utrolig fin rosa LO! Og søteste jenta på bildet da!
Linda W sa…
lekkert og rosa dette, nydelig jente
klem...
Gry-Beate sa…
Denne var vel nydelig!!!

;0)Gry-Beate
Guro sa…
Så flott!!! Nydelig pyntet og ei ordentlig herlig skøyer jente :-)
Klem

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)