Gå til hovedinnhold

En LO i dag også ;)

Jeg har laget enda en digital LO... begynner å bli noen nå :) Her har jeg brukt et bilde som er 3 år gammelt - det er Marius som sitter i vinduskarmen. Det var det kjekkeste han visste da han var i leiligheten i byen - å sitte der å se på alle båtene som kom kjørende forbi. Overskriften er skrevet med bokstaver fra Storeide, mens resten av elementene er fra Danielle Young. Jeg har også brukt en skisse fra Gyda. Syns det passet så godt med den store sirkelen rundt alt, siden Marius holder rundt den runde blomsten.
Har tatt med et nærbilde denne gangen. Det er den lille flippen som det er umulig å lese hva som står på - i overkant av bildet. Men her kan dere se at det er datoen som står på den ;)

Kommentarer

Anette sa…
Åå, denne var utrolig nydelig! Enkel, men alikevel ikke;)
Gry-Beate sa…
Alltid hyggelig å se på dine flotte LO er;0)
line sa…
Nok en flott digital LO
Anonym sa…
Stilig! Likte oppsettet her, fargene, og skrifta var kjempekul!
Kort og Søm sa…
Denne var kjempe fin, likte fargen så godt! :o)
Fargene og sirkelen var perfekt til de runde kule-plantene. Skikkelig lekker LO.
Brit Sviggum sa…
Du er utrolig flink med digital-LOer. Denne var bare knallfin. Du er så flink til å ta opp farger fra bildene .
Tusen takk for koselig kommentar i bloggen min. Så du spurte om mursteinen var et ark. Det er i grunnen en Hambly overlay som jeg bare har klistret et ark bak ;)

Ha en fin kveld :)
Merete sa…
Hei
Tusen takk for hyggelige kommentarer i bloggen min:)
Lerretet jeg har scrappet på er like stort som et A4 ark.
Merete:)

Populære innlegg fra denne bloggen

Kammerpike/herre søkes!!!

Vi i Scrappekammeret søker ny Kammerpike / Kammerherre!!! Ta en titt på kammeret , og se hva som står i stillingsutlysningen ! Jeg håper virkelig at DU søker!

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.