Gå til hovedinnhold

Award

Jeg har fått en ny award! Denne gangen fra Gro - tuuuusen takk Gro!! Jeg sender awarden tilbake til deg - du har sååå masse fint i bloggen din!


De som inspirerer meg mest akkuratt nå, er mine kjære kammerpiker på Scrappekammeret! Dere fortjener virkelig denne awarden! Så, jeg tildeler den til: Yvonne, Agnete, Guro, Cathrine, Linsal, Linda, Spruddle, Gry-Beate, Koneko og Kine Marie!!

Kommentarer

Yvonne sa…
Tusen takk Anette! Kjempekoselig! Er du like spent som meg på hva vi får bilder av i bloggen til Agnete i morgen? Hi-hi, tror vi har gitt henne en skikkelig matutfordring!
Klem
Bococco sa…
Ååååå! Tusen takk! :)
Guro sa…
Tusen takk Anette, blir så glad for disse awardene!!!
Ha en super dag :-)
Klem Guro
Laila sa…
tusen takk! så koselig av deg ^_^ *klem*
Linda W sa…
så koselig nå ble jeg glad.
tusen tusen takk
klem

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)