Gå til hovedinnhold

Årets første digitale LO

Jeg har laget årets første digitale LO :)
Det ble en ganske enkel LO, med ulike elementer fra Vicki Stegall. Det er en stund siden jeg laget forrige digitale LO, men nå hadde jeg så plutselig lyst til å prøve meg igjen :) Bildene er datteren min (1,5 år) som koste seg i juleferien :)


LO'en er mitt bidrag til Scrappehusets utfordring: farger

Kommentarer

Linda S. L sa…
den var kjempe fin da!! ser nesten ut som om det er papir laget :) :)
Jeg har aldri scrappet digitalt, men det ser ut til å være en super måte å gjøre det på.... :)
klemmmmm
line sa…
Herlige! Likte leken med farger på denne :-)
Guro sa…
Oi, stilig Anette. Har aldri prøvd digital scrapping jeg heller, men det kan du helt tydelig :-) Ordentlig flott! Skjønn lita jente du har!
Kos deg i helgen :-D
Klem
Torill sa…
Så kul denne var!!! skikkelig fargeglad!

Populære innlegg fra denne bloggen

Kammerpike/herre søkes!!!

Vi i Scrappekammeret søker ny Kammerpike / Kammerherre!!! Ta en titt på kammeret , og se hva som står i stillingsutlysningen ! Jeg håper virkelig at DU søker!

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.