Gå til hovedinnhold

Blogcandy


Kort og godt har bloggcandy - hvor du kan vinne denne her!!!

Trekning: 1.febr

Kommentarer

Gro sa…
Grattis med Dagen. Hadde ikke fått med at vi hadde så tett bursdag. Men, ja, det er kjempekedelig. Burde vel ha begynt å venne meg til det, men...
Håper du koser deg masse i dag.

Stor bursdagsklem sendes :o)
Kort og Søm sa…
Denne var fin! :o)

Veldig fine de sjokolade kortene dine, og er super gave å få... :o)

Ha en fin kveld,
klem Fredrikke :o)

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)