Gå til hovedinnhold

Ben 10 kake

Her er bilde av Ben 10 kake som jeg laget til sønnen min sin 5 års dag. Det var streng beskjed om at det måtte være en Ben 10 kake, og at det måtte være en sjokoladekake... så da ble ikke valget særlig stort :) Men god ble den, og alle gjestene måtte ha litt av hver sin heltefigur :)

Det er sønnen min som har pyntet med 5 lys, nonstop og seigmenn :) Han fikk gjøre alt selv, siden det var hans dag :)

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)