Gå til hovedinnhold

Brunt julekort

Jeg har laget et bidrag til Kreativ Hobbys adventskalender. Oppdraget for dagen er å lage et brunt julekort, hvor jeg minst bruker et stempel fra Kreativ hobby. Jeg har laget et sjokolade-julekort :) Med plass til en firkløver eller melkesjokolade inni.

Alle swirlene og snøfnuggene jeg har stemplet, er fra Kreativ hobby. Tekststemplene er fra Elsi. All stempling er embosset, utenom de brune stemplene på panelet som en kan skrive en hilsen på. Mønsterarkene er fra Kreativ hobbys egen design.








Her kommer noen detaljbilder :)




Kommentarer

Therese sa…
Denne likte jeg virkelig godt! Gjennomført og med flotte detaljer..
Stilige sjokoladekort! Og det siste her er jo skikkelig lekkert.

Populære innlegg fra denne bloggen

Kammerpike/herre søkes!!!

Vi i Scrappekammeret søker ny Kammerpike / Kammerherre!!! Ta en titt på kammeret , og se hva som står i stillingsutlysningen ! Jeg håper virkelig at DU søker!

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.