Gå til hovedinnhold

Utfordring #48

Art Pieces har tema: Damer og herrer. Og jeg har valgt å lage en digital atc. Har lekt meg litt med bakgrunner og så har jeg lekt litt med tanken "Damer og herrer". Kom fram til at det måtte være enten en stor tale: "Mine damer og herrer..." eller så måtte det være "Damer og herrer" i form av toalett-rom. Så da ble det ut fra den siste tanken :) Har kost meg - selv om det ble en litt merkelig atc...

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Kammerpike/herre søkes!!!

Vi i Scrappekammeret søker ny Kammerpike / Kammerherre!!! Ta en titt på kammeret , og se hva som står i stillingsutlysningen ! Jeg håper virkelig at DU søker!

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.