Gå til hovedinnhold

Sjokolade kort

Jeg har laget julesjokoladekort :) Har laget to nesten helt like, det nederste kortet har bare en sløyfe i tillegg. Ellers er de helt like. Var ganske mye arbeid å lage, men jeg ble veldig godt fornøyd med dem :) Jeg har liftet disse kortene av Marianne.

Kort 1:





Kort 2:


Kommentarer

Anne sa…
Wow, så lekkert! Og så morsomt å få :-) Kjempemorsomt at blånyansene du har brukt i arkene og kartongen matcher sjokoladepapiret *tommelopp*

Tusen takk for koselig kommentar på siden min! :-)
Benedicte sa…
så flotte kort du har laget.
klem fra Benedicte
Gry-Heidi sa…
Åhh disse var lekre, og så flott å få, a gitt !
Nydelig papir og koselig tekster! ...og kjempegod sjokolade :o))

Klem :)

Populære innlegg fra denne bloggen

Kammerpike/herre søkes!!!

Vi i Scrappekammeret søker ny Kammerpike / Kammerherre!!! Ta en titt på kammeret , og se hva som står i stillingsutlysningen ! Jeg håper virkelig at DU søker!

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.