Gå til hovedinnhold

Utfordring #38

Art pieces har tema: Favoritteventyr denne uka. Jeg har alltid vært glad i eventyr, både som barn og nå som voksen. Men jeg har problemer med å velge ut ett spesielt eventyr... Så nå har jeg laget tre atc'er der alle har "eventyr-bokstaver" :) Eventyr har først og fremst blitt lest fra en bok for meg, så det er det pyntede første-bokstavene som har stått igjen som et spesielt minne for meg :)
Atc'ene er laget i collage-stil. Den første er ikke så veldig collageaktig, men de to andre er lag på lag. Flere bokstaver er benyttet, og ulike stempelfarger. Jeg har også brukt swirl- og hjørnestempler for å få mer tekstur i bakgrunnen.


Syns ikke bildet ble så bra... skal se om jeg kan få tatt et nytt i løpet av uka.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lykke i skogen

Det er allerede fredag igjen!! Syns ukene flyr av gårde.
Kjenner det er høst i luften, og kanskje tid for litt vedfyring snart? Her er en tennbrikettboks jeg har strikket rundt. Mønsteret er Lykke i skogen.

God helg alle sammen!

Strikkeskjørt

Er ikke ofte jeg lager noe til meg selv... iallfall ikke klesplagg, men da jeg så dette skjørtet, så fikk jeg så veldig lyst til å strikke det til meg selv :)
Strikket dette i slutten av februar, men har ikke fått stått modell før nå....
Oppskriften er fra Garnstudio, og det er strikket i lys grå Karisma. Og siden jeg nå ikke har noen jakke som passer til, så er jeg godt i gang med å strikke det også....


Og her noen nærbilder...
Leverer også denne på utfordringen hos Pinnekroken - egenluksus :)

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen...
Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt.
Skal tenke på det.