Gå til hovedinnhold

Utfordring #37

Denne uka har Art Pieces tema: Høst. Og da måtte jeg bare bruke dette bildet som jeg tok i fjor høst. Syns bildet er sååå fint. Så har jeg laget litt frimerke-stil over bildet, lagt på litt bånd/tråd og brukt høstfarger for å få fram bildet enda bedre. Denne atc'en er selvfølgelig laget digital, og det var kjempekjekt å lage den :) Ble ganske godt nornøyd også ;) hehe :)

Kommentarer

Gro sa…
Ikke rart du ble fornøyd med den, den var flott. Høstfarger er mine favorittfarger, og det er vel ikke så rart når man ser dette.
Gry-Heidi sa…
Du har all grunn til å være fornøyd med denne ja!
Kjempeflott er den!! Takk for at du er med oss denne uken også :)

Klem, Gry-Heidi
LiveArt sa…
Kjempefin atc!! liker hullene du har laget i bildet, det gir den elegante atc'en din det lille ekstra!!

Linda
LiveArt sa…
Takk for kommentaren i bloggen min!! Du lurte på hvordan jeg har laget min atc og her er fremgangsmåten:) Bakgrunnsteknikken finner du Her Dette er en fransk tutorial som viser hvordan du kan lage kjempelekre bakgrunner og chunky atc'er!! Den er på fransk men hun filmer alt hun gjør og det er lett å kopiere :) Jeg ville gjerne ha litt textur og brukte papirmache-pasta fra Kreaktiv Så brukte jeg dabbere til å legge på gull og den sorte kanten rundt og bladene er stemplet og klippet og limt og damen printet ut og klippet og limt. Sånn gjorde jeg det :)

Linda
Kort og Søm sa…
Så fin!
Nydelig høst bilde.
Ha en fin onsdag!!
Fredrikke :o)
Solbjørg sa…
Bildet du har brukt er kjempe flott og gjør seg godt på ATCen din.
Anne C sa…
Så flott denne var!!

Populære innlegg fra denne bloggen

Lykke i skogen

Det er allerede fredag igjen!! Syns ukene flyr av gårde.
Kjenner det er høst i luften, og kanskje tid for litt vedfyring snart? Her er en tennbrikettboks jeg har strikket rundt. Mønsteret er Lykke i skogen.

God helg alle sammen!

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen...
Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt.
Skal tenke på det.

Strikkeskjørt

Er ikke ofte jeg lager noe til meg selv... iallfall ikke klesplagg, men da jeg så dette skjørtet, så fikk jeg så veldig lyst til å strikke det til meg selv :)
Strikket dette i slutten av februar, men har ikke fått stått modell før nå....
Oppskriften er fra Garnstudio, og det er strikket i lys grå Karisma. Og siden jeg nå ikke har noen jakke som passer til, så er jeg godt i gang med å strikke det også....


Og her noen nærbilder...
Leverer også denne på utfordringen hos Pinnekroken - egenluksus :)