Gå til hovedinnhold

Utfordring #32

Art Pieces sin utfordring #32 har tema: Drodling.

Så her er mitt bidrag ;) Fem stempler har jeg brukt - Teksten i midten og fire små i hjørnene - Sommerfugl, blomst, hjerte og krone. Så har jeg bare frihåndsdrodlet litt rundt for å binde de ulike delene sammen.

Kommentarer

Gro sa…
Stilig. Det blir artig med litt håndtegning.
Pia sa…
så fin doodling
Nydelig drodling, søtt med stemplene som du har "bundet sammen"!

Takk for at du deltar!

Klem, Gro
LivArtNow sa…
søt og gøyal atc!!
Lenge siden jeg har vært på besøk i bloggen din..
Fin denne var :)

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)