Gå til hovedinnhold

Tilbake fra ferie :)

Nå har vi kommet hjem fra nesten to uker i Danmark. Vi har besøkt diverse parker og kost oss masse med venner og familie. Her er noen bilder, for dere som vil se :) Det første bildet er fra tivoliet i Århus - dersom du vurderer et tivoli i Danmark er dette absolutt å anbefale!! Veldig mange aktiviteter og karusseller for barn over 3 år. 4-åringen min storkoste seg, og ville ikke hjem igjen :)


Vi besøkte også Givskud Zoo - så både løver, kameler, aper, og flere eksotiske dyr. Her etterligner han en gorilla :)

Legoland måtte jo også besøkes. Men det må jeg si var ganske skuffende. Det var sååååå utrolig mye folk at det var over en times ventetid på ALLE aktiviteter som var i hele parken. Med andre ord - vi endte opp med å kun ta en karusell... Dersom det blir noen "neste gang", så blir det iallfall utenom sesongen. Men snuppa koste seg med soft-is hun :) hihi :) Nam, nam :) Det var HEEEERLIG ;)

Nå klør jeg i fingrene etter å få laget noe.... forhåpentligvis kan jeg sette igang med noe i kveld :) Må fikse to kort innen lørdag iallfall :)

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lykke i skogen

Det er allerede fredag igjen!! Syns ukene flyr av gårde.
Kjenner det er høst i luften, og kanskje tid for litt vedfyring snart? Her er en tennbrikettboks jeg har strikket rundt. Mønsteret er Lykke i skogen.

God helg alle sammen!

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen...
Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt.
Skal tenke på det.

Strikkeskjørt

Er ikke ofte jeg lager noe til meg selv... iallfall ikke klesplagg, men da jeg så dette skjørtet, så fikk jeg så veldig lyst til å strikke det til meg selv :)
Strikket dette i slutten av februar, men har ikke fått stått modell før nå....
Oppskriften er fra Garnstudio, og det er strikket i lys grå Karisma. Og siden jeg nå ikke har noen jakke som passer til, så er jeg godt i gang med å strikke det også....


Og her noen nærbilder...
Leverer også denne på utfordringen hos Pinnekroken - egenluksus :)