Gå til hovedinnhold

En digital LO

Lenge siden jeg har laget en digital LO... men her kommer det en som er et bidrag til Sommerscrappen på forumet til Scrapp og Lapp.

Jeg har nok en gang brukt elementer fra G.Storeide. Inni bakgrunnsarket har jeg lagt et av de andre bildene jeg også har i denne fotoseansen (det er ikke så lett å se). I tillegg har jeg brukt munnen som Marius har på nederste bildet, som en nesten helt gjennomsiktig bord i øverste kant av bakgrunnsarket. Jeg har lagt på noen swirler på to av mønsterarkene og så har jeg lagt på rammer på bildene.


Kommentarer

Lena Katrine sa…
Denne var skjønn, Anette! Nydelige farger og flotte elementer!

Ha en super dag! Go'klem
line sa…
Så stilig den var.
Gry-Heidi sa…
Du er bare sååå flink!! Nydelig LO!
Ha en fin dag :)

Klemmer :)
Kort og Søm sa…
Så fin, også var det noen nydelig sommerfugler!! :o)

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)