Gå til hovedinnhold

Har vært uten nett...

Jeg har vært uten nett siden torsdag!!! Det er helt forferdelig!! Men nå er jeg iallfall her igjen :) Good to be back ;)
Laget noen kort på fredag, så her kommer de :)


Litt dårlig bilde på dette nedenfor, men kortet går egentlig i grønt. Det ser mer brunt ut i malingen ser jeg. Kartongen som hele kortet er laget av er lys grønn. Og malingen på motivet er også grønn (buksa/lua)

Her blir også fargene litt feil... irriterende... Buksa til jenta er samme farge som kartongen rundt motivet (blå/turkis). Denne fargen er også en fin kontrast til det gul/ornasje kortet :)


Over her er forsiden på kortet, mens nedenfor er innsiden :)

Kommentarer

Pia sa…
fine kort du har lavet især det øverste med de runde stempler , super nydeligt

Populære innlegg fra denne bloggen

Lykke i skogen

Det er allerede fredag igjen!! Syns ukene flyr av gårde.
Kjenner det er høst i luften, og kanskje tid for litt vedfyring snart? Her er en tennbrikettboks jeg har strikket rundt. Mønsteret er Lykke i skogen.

God helg alle sammen!

Strikkeskjørt

Er ikke ofte jeg lager noe til meg selv... iallfall ikke klesplagg, men da jeg så dette skjørtet, så fikk jeg så veldig lyst til å strikke det til meg selv :)
Strikket dette i slutten av februar, men har ikke fått stått modell før nå....
Oppskriften er fra Garnstudio, og det er strikket i lys grå Karisma. Og siden jeg nå ikke har noen jakke som passer til, så er jeg godt i gang med å strikke det også....


Og her noen nærbilder...
Leverer også denne på utfordringen hos Pinnekroken - egenluksus :)

Dortegenser

Ja nå har det blitt enda et plagg til meg selv... denne gangen en dortegenser :) Samme garnet som på jakken jeg nettopp strikket - hadde så mye igjen at det nok kan bli enda en genser til...

Den er allerede tatt i bruk, så derfor er den litt "formete"... Myk og god - og ikke minst VARM!