Gå til hovedinnhold

Bursdagskort og bakgrunn

I dag har jeg laget dette bursdagskortet. Det skal være til en liten gutt. Var redd det kunne bli litt jentete... men jeg tror det skal passe :) Det er en litt annerledes fasong på dette kortet - måtte prøve meg på noe nytt ;)


Og så laget jeg en egenkomponert bakgrunn i går. Ble inspirert av Gunn Marit, og måtte prøve meg på en slik collage-bakgrunn. Syns ikke jeg hadde så mange stempelputer som passet skikkelig sammen, så det var ikke så lett å gjøre et utvalg av farger, men det ble som det ble :) Var ganske kjekt å lage, så nå får jeg bare se om det blir til atc'er eller om det kommer et kort som kan passe :)

Kommentarer

Pia sa…
super lækkert
Gunn Marit sa…
Så morsomt at du prøvde deg på "collagestempling" Annette, og flott resultat. Gleder meg til å se hva du lager av det!!
Grethe sa…
Så lekkert kort og flott bakgrunnsark!
Unni sa…
Superkoselig kort:) og stilig collage ark, er alltid kjekt å lage bakgrunner synes jeg også:)
Unni
Kort og Søm sa…
Kjempe fint kort, og bakgrunnen din ble helt super!!
God helg :o)

Populære innlegg fra denne bloggen

Kammerpike/herre søkes!!!

Vi i Scrappekammeret søker ny Kammerpike / Kammerherre!!! Ta en titt på kammeret , og se hva som står i stillingsutlysningen ! Jeg håper virkelig at DU søker!

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.