Gå til hovedinnhold

Stjernetegn swap

Selv om bloggen min har hatt en lang pause nå, så betyr det ikke at jeg ikke har laget noe, for det har jeg nemlig :) Jeg har blant annet vært med på en swap på forumet til Art Pieces. Temaet for atc'ene var: Stjernetegn. Og her er mine bidrag.

Har brukt strykejernet og laget bakgrunnen med oljefarger på akvarellpapir. Så har jeg frihåndstegnet stjernetegnene på bakgrunnen, og deretter malt stjernetegnet med svart maling. Brukte altfor stor pensel.... men de ble som de ble :) Kjekt var det iallfall ;)
Det nederste bildet stemmer vel best i forhold til fargene på bakgrunnen...Kommentarer

Gro sa…
Og de var ordentlig flotte, Anette.

Populære innlegg fra denne bloggen

Kammerpike/herre søkes!!!

Vi i Scrappekammeret søker ny Kammerpike / Kammerherre!!! Ta en titt på kammeret , og se hva som står i stillingsutlysningen ! Jeg håper virkelig at DU søker!

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.