Gå til hovedinnhold

Vintage-kort

Jeg har laget mine første Vintage-kort :) Og for å i det hele tatt klare å få det til, så måtte jeg altså lifte litt :) Dette første kortet er liftet fra Anita, og det andre kortet er liftet fra Elsi.På dette kortet er det glitter på hele sirkelen rundt bildet. Det er også glitter på noen av swirlene på mønsterarket. Men det er selvfølgelig vanskelig å få med i fotograferingen...


Bildene er hentet fra internett.

Kommentarer

Unni sa…
Nydelige kort! herlige bilder du har brukt:)
Unni
Kort og Søm sa…
Så fine kort du har laget!! :o)
Grethe sa…
Så flotte kort du har laget, dem likte jeg godt.
Marita sa…
Flotte kort du har laget! :)

Populære innlegg fra denne bloggen

Kammerpike/herre søkes!!!

Vi i Scrappekammeret søker ny Kammerpike / Kammerherre!!! Ta en titt på kammeret , og se hva som står i stillingsutlysningen ! Jeg håper virkelig at DU søker!

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.