Gå til hovedinnhold

Utfordring #16

Art Pieces sin utfordring denne uka er: Musikk
Det er mye jeg kunne laget atc av her egentlig, men nå har jeg tenkt meg tilbake til da jeg gikk i korps. På det meste gikk jeg faktisk i 3 korps samtidig :) Så JA jeg var veldig ivrig i korpsbevegelsen, og jeg elsket å spille!!

Men, tilbake til denne atc'en. Jeg har tatt utgangspunkt i notekurset vi hadde da jeg først startet i korpset. Der brukte instruktøren nemlig noen små kort hvor han hadde ulike noter og pauser på. Disse kortene holdt han opp for oss, og da var det om å gjøre å huske hva noten/pausen het og hvor lenge den varte. Disse kortene var til veldig stor hjelp for oss, og vi hadde konkurranser innimellom, hvor det var heder og ære til den som hadde alle riktig osv.

Atc'en min ble veldig enkel, men det ligger en god del arbeid bak den. Jeg har brukt oljefargestifter på strykejernet og laget bakgrunnen selv, på akvarell-papir. Så har jeg malt noten med svart maling (brukte altfor tykk pensel, så det var ikke enkelt å få det fint!!). Rundt kanten på atc'en har jeg også svartet kantene.

Jeg kunne gjort mye mer utav en slik atc, men har da valgt det enkle, siden det er minnene som står i fokus på denne (og ikke antall pynt...). Det var med korps og notekurs at musikkinteressen min satte skikkelig i gang!!

Kommentarer

Susie sa…
Very nice. I like the texture it has.
Gro sa…
Den ble kjempefin. Likte den veldig godt.
Gry-Heidi sa…
Superfin ble den, Anette!! Her ligger det masse jobb og gode minner:)
Takk for at du deltar!

Klem, Gry-Heidi
Dette liker jeg. Tankene bak ATC`en din og hvordan den ble. Kjempebra! Likte den veldig godt.

Takk for at du deltar.

Klem, Lise :)
Rika sa…
Great idea, love this!
Joanna sa…
Knallflott ATC. Tanken bak er total spennende synes jeg :)

Klemz Joanna
line sa…
Ny Word-art venter på deg i bloggen min...

Ha en flott helg!
Benedicte sa…
Den er nydelig, og så liker jeg så godt atc'er som er laget med en tanke bak. Det er nesten så de gir ekstra energi eller no' :-)

Synes at de jeg har laget med en tanke bak gir meg ekstra :-)


Klem
Beata Ewa sa…
Så kul denne var!!

Takk for at du deltar!
Liker både ATC'en og historien bak:)

Takk for at du deltar!


Klem, Gro

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)