torsdag 16. april 2009

Tre kort i dag

I dag (og litt i går) har jeg laget 3 kort. Det første her er et Spiderman-kort som vi skal ha med i bursdag i morgen ettermiddag.
Inni har jeg lekt meg med edderkopp-nett og to edderkopper som liksom kommer krypende... Får håpe mottaker blir fornøyd ;)

Så har jeg laget et kort med to tags i. Kortet kan også brukes til å ha penger oppi, og jeg må vel innrømme at jeg har hatt konfirmasjon i tankene også her... Syns det var veldig kjekt å jobbe med blå og oransje sammen :)
Forsiden (over) og innsiden (nedenfor)Og her er tags'ene som ligger i kortet. Den øverste tags'en ligger på framsiden, mens den andre tags'en ligger inni kortet, og er til å skrive en hilsen på.


Buksa mi sprakk i rompa i dag :) hihi :) Heldigvis mens jeg var hjemme!! Men da måtte jeg jo gjøre noe kreativt med den... Har prøvd meg på et lommekort... Den svarte glossy- kartongen dras opp, og innsiden kan dere se nedenfor :)
Kartongen er hvit på baksiden, så det er plass til å skrive en hilsen der :)

4 kommentarer:

Gro sa...

Så kult. Har og en bukse liggende, som sprakk på selveste Scraporama - heldigvis over kneet. Må brukes til noe etterhvert.

Og Spiderman faller helt sikkert i smak.

Klem,Gro.

Gry-Heidi sa...

Så stilige, alle sammen! Skal si du er kreativ om dagen :)

Klem

Kort og Søm sa...

Så morsomt at den bukselommen ble til et kort! :o)

God helg,
hilsen Fredrikke :o)

Ditte sa...

Hi hi.... Nå skjønner jeg litt mer... ;-) Og de andre får vente... Hi hi...