Gå til hovedinnhold

Tre kort i dag

I dag (og litt i går) har jeg laget 3 kort. Det første her er et Spiderman-kort som vi skal ha med i bursdag i morgen ettermiddag.
Inni har jeg lekt meg med edderkopp-nett og to edderkopper som liksom kommer krypende... Får håpe mottaker blir fornøyd ;)

Så har jeg laget et kort med to tags i. Kortet kan også brukes til å ha penger oppi, og jeg må vel innrømme at jeg har hatt konfirmasjon i tankene også her... Syns det var veldig kjekt å jobbe med blå og oransje sammen :)
Forsiden (over) og innsiden (nedenfor)Og her er tags'ene som ligger i kortet. Den øverste tags'en ligger på framsiden, mens den andre tags'en ligger inni kortet, og er til å skrive en hilsen på.


Buksa mi sprakk i rompa i dag :) hihi :) Heldigvis mens jeg var hjemme!! Men da måtte jeg jo gjøre noe kreativt med den... Har prøvd meg på et lommekort... Den svarte glossy- kartongen dras opp, og innsiden kan dere se nedenfor :)
Kartongen er hvit på baksiden, så det er plass til å skrive en hilsen der :)

Kommentarer

Gro sa…
Så kult. Har og en bukse liggende, som sprakk på selveste Scraporama - heldigvis over kneet. Må brukes til noe etterhvert.

Og Spiderman faller helt sikkert i smak.

Klem,Gro.
Gry-Heidi sa…
Så stilige, alle sammen! Skal si du er kreativ om dagen :)

Klem
Kort og Søm sa…
Så morsomt at den bukselommen ble til et kort! :o)

God helg,
hilsen Fredrikke :o)
Ditte sa…
Hi hi.... Nå skjønner jeg litt mer... ;-) Og de andre får vente... Hi hi...

Populære innlegg fra denne bloggen

Lykke i skogen

Det er allerede fredag igjen!! Syns ukene flyr av gårde.
Kjenner det er høst i luften, og kanskje tid for litt vedfyring snart? Her er en tennbrikettboks jeg har strikket rundt. Mønsteret er Lykke i skogen.

God helg alle sammen!

Strikkeskjørt

Er ikke ofte jeg lager noe til meg selv... iallfall ikke klesplagg, men da jeg så dette skjørtet, så fikk jeg så veldig lyst til å strikke det til meg selv :)
Strikket dette i slutten av februar, men har ikke fått stått modell før nå....
Oppskriften er fra Garnstudio, og det er strikket i lys grå Karisma. Og siden jeg nå ikke har noen jakke som passer til, så er jeg godt i gang med å strikke det også....


Og her noen nærbilder...
Leverer også denne på utfordringen hos Pinnekroken - egenluksus :)

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen...
Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt.
Skal tenke på det.