onsdag 1. april 2009

Skissecupen #1 (runde 2)

Da var den første runden av skissecupen hos Din Hobby ferdig. Og jeg fikk bidratt på alle skissene :) Ble ikke den som kom øverst på lista, men jeg var iallfall med :)


Her er det første bidraget mitt i denne runden.

Jeg har laget et kort. Har brukt stemplene som jeg fikk i blogcandy-premie :) Har også brukt tre bånd som ligger loddrett på kortet. Ikke så lett å se på bildene, men de tre trollene er festet med 3D-puter, hvor det øverste trollet er bare litt opphevet, det midterste trollet er litt mer opphevet og det nederste trollet er ganske langt opphevet.


Jeg er ikke noe flink til å male.... men jeg har da prøvd meg på noe :) Dere male-eksperter får bare prøve å overse malingen min :) hihi ;)

Fargene dere ser på bilde 2 og 3 stemmer best overens med slik fargene er på kortet. Det første bildet ble litt lyst ser jeg...
Her kan du se innsiden av kortet, hvor det er plass til å skrive en hilsen :)

Dette er den andre innsiden av kortet. Her har jeg latt et bånd fra forsiden fortsette på innsiden. Og så har jeg festet små hjerter med 3d-puter.

2 kommentarer:

line sa...

Fint kort - kjempeide med de små hjertene på innsiden!

Takk for hilsen i bloggen min. Klart du kan låne Word-art'en. Forsøk å høyreklikke på elementet og lagre det, dersom kvaliteten ikke blir bra nok - gi meg beskjed så sender jeg den til deg på mail.

Gro sa...

Så fint kort du har laget. De trollene er små-tøffe. Flott at du likte pakka.