Gå til hovedinnhold

Skissecupen #1 (runde 2)

Da var den første runden av skissecupen hos Din Hobby ferdig. Og jeg fikk bidratt på alle skissene :) Ble ikke den som kom øverst på lista, men jeg var iallfall med :)


Her er det første bidraget mitt i denne runden.

Jeg har laget et kort. Har brukt stemplene som jeg fikk i blogcandy-premie :) Har også brukt tre bånd som ligger loddrett på kortet. Ikke så lett å se på bildene, men de tre trollene er festet med 3D-puter, hvor det øverste trollet er bare litt opphevet, det midterste trollet er litt mer opphevet og det nederste trollet er ganske langt opphevet.


Jeg er ikke noe flink til å male.... men jeg har da prøvd meg på noe :) Dere male-eksperter får bare prøve å overse malingen min :) hihi ;)

Fargene dere ser på bilde 2 og 3 stemmer best overens med slik fargene er på kortet. Det første bildet ble litt lyst ser jeg...
Her kan du se innsiden av kortet, hvor det er plass til å skrive en hilsen :)

Dette er den andre innsiden av kortet. Her har jeg latt et bånd fra forsiden fortsette på innsiden. Og så har jeg festet små hjerter med 3d-puter.

Kommentarer

line sa…
Fint kort - kjempeide med de små hjertene på innsiden!

Takk for hilsen i bloggen min. Klart du kan låne Word-art'en. Forsøk å høyreklikke på elementet og lagre det, dersom kvaliteten ikke blir bra nok - gi meg beskjed så sender jeg den til deg på mail.
Gro sa…
Så fint kort du har laget. De trollene er små-tøffe. Flott at du likte pakka.

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)