Gå til hovedinnhold

Skissecupen #1 (runde 2)

Da var den første runden av skissecupen hos Din Hobby ferdig. Og jeg fikk bidratt på alle skissene :) Ble ikke den som kom øverst på lista, men jeg var iallfall med :)


Her er det første bidraget mitt i denne runden.

Jeg har laget et kort. Har brukt stemplene som jeg fikk i blogcandy-premie :) Har også brukt tre bånd som ligger loddrett på kortet. Ikke så lett å se på bildene, men de tre trollene er festet med 3D-puter, hvor det øverste trollet er bare litt opphevet, det midterste trollet er litt mer opphevet og det nederste trollet er ganske langt opphevet.


Jeg er ikke noe flink til å male.... men jeg har da prøvd meg på noe :) Dere male-eksperter får bare prøve å overse malingen min :) hihi ;)

Fargene dere ser på bilde 2 og 3 stemmer best overens med slik fargene er på kortet. Det første bildet ble litt lyst ser jeg...
Her kan du se innsiden av kortet, hvor det er plass til å skrive en hilsen :)

Dette er den andre innsiden av kortet. Her har jeg latt et bånd fra forsiden fortsette på innsiden. Og så har jeg festet små hjerter med 3d-puter.

Kommentarer

line sa…
Fint kort - kjempeide med de små hjertene på innsiden!

Takk for hilsen i bloggen min. Klart du kan låne Word-art'en. Forsøk å høyreklikke på elementet og lagre det, dersom kvaliteten ikke blir bra nok - gi meg beskjed så sender jeg den til deg på mail.
Gro sa…
Så fint kort du har laget. De trollene er små-tøffe. Flott at du likte pakka.

Populære innlegg fra denne bloggen

Lykke i skogen

Det er allerede fredag igjen!! Syns ukene flyr av gårde.
Kjenner det er høst i luften, og kanskje tid for litt vedfyring snart? Her er en tennbrikettboks jeg har strikket rundt. Mønsteret er Lykke i skogen.

God helg alle sammen!

Strikkeskjørt

Er ikke ofte jeg lager noe til meg selv... iallfall ikke klesplagg, men da jeg så dette skjørtet, så fikk jeg så veldig lyst til å strikke det til meg selv :)
Strikket dette i slutten av februar, men har ikke fått stått modell før nå....
Oppskriften er fra Garnstudio, og det er strikket i lys grå Karisma. Og siden jeg nå ikke har noen jakke som passer til, så er jeg godt i gang med å strikke det også....


Og her noen nærbilder...
Leverer også denne på utfordringen hos Pinnekroken - egenluksus :)

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen...
Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt.
Skal tenke på det.