Gå til hovedinnhold

Marihøne baby

Her er min lille marihøne baby :)
Er kanskje ikke sååå liten lenger, og vil iallfall ikke ligge stille når mamma skal ta bilde av henne... Så hele marihøna får dere ikke se, men noe iallfall :)
Det er mormor som har strikket ;)

Kommentarer

Gry-Heidi sa…
Åh, gud for ei nydelig lita tulle:)

Klem
Gro sa…
Åååh, så søøøt hun er. Og så herlig med sånne snille mormorer.
Merete sa…
Så utrolig søt da!!!
Scrappellen sa…
"Speachless" var jeg, men jeg tror jeg forblir stum, ved å være her inne hos deg lenger nå!;)). Rett og slett dyktig, og hva du kan..strikke, bake )ikke noe vanlige greier nei;D, Lo'er, kort, sy..Stum av beundring her jeg, Anette!!
Jeg er følger av deg, men hadde deg ikke i min blogg liste, men det er enn så lenge, helt til jeg kommer meg tilbake, og det tar tid, ser det ut som!;DD

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)