Gå til hovedinnhold

Konfirmasjonskort

Nå har jeg endelig kommet i gang med konfirmasjonskortene til jente. Har laget 6 stk i dag. Har brukt ideen til Gry på Din Hobby. Det ble brettekort, med kjolemotiv på alle. Har brukt diverse farger og mønsterark, og motivene malte jeg i går kveld. Rosene har fått en omgang glitter, og alle kantene er svertet :)


Kommentarer

Unni sa…
Dette var lekkert!!!!
Stilrent og vakkert:) var så enkelt og rent med en rose og litt grønt:)
Unni
Gro sa…
Heldige konfirmanter, de var flotte. Og så nydelig med glitteret på rosene.
Gry-Heidi sa…
Skikkelig lekre!! Jeg synes dette motivet er så elegant og stilig.
6 flotte kort på en dag, du er produktiv altså :D

Klem, Gry-Heidi
Pia sa…
super smukke kort
Anonym sa…
Ønsker å kjøpe et av de nydelige konfirmasjonskortene ;)

hilsen lillesøss ;)
Anette sa…
Klart du kan få kjøpe et lillevenn :) Har laget tre nå i kveld også, så har du noen å velge mellom :) Legger de tre kortene ut her i morgen ;)
Kort og Søm sa…
Kjempe fine konfirmasjonskort! :o)

Populære innlegg fra denne bloggen

Kammerpike/herre søkes!!!

Vi i Scrappekammeret søker ny Kammerpike / Kammerherre!!! Ta en titt på kammeret , og se hva som står i stillingsutlysningen ! Jeg håper virkelig at DU søker!

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.