Gå til hovedinnhold

Flere konfirmasjonskort

I går kveld og litt i dag laget jeg enda flere konfirmasjonskort. Nå skulle det vel snart holde :) Hahaha ;) Noen må jeg jo ha selv, og andre blir solgt. Har brukt en tekst (Grip sjansen...) som jeg har fått låne fra Line - takk Line!!


Alle kortene har tilnærmet lik layout. Det var veldig kjekt å lage disse kortene også... men det syns jeg jo nesten om alt jeg lager.....


Ovenfor og nedenfor her, er samme kortet.Ovenfor og nedenfor her, er samme kortet.Ovenfor og nedenfor her, er samme kortet.


Ovenfor og nedenfor her, er samme kortet.

Kommentarer

line sa…
Så gøy å se teksten min på andre kort. De ble kjempefine - så enkle og delikate!
line sa…
Til spørsmålene dine.

Jeg bruker Photoshop Elements når jeg lager Word-art filene. De lages med transparent bakgrunn, slik at jeg også kan legge dem oppå andre bilder/LO'er.

Sitatene har jeg funnet på stempeltrykk, sider med dikt og sitater osv. (på nettet). Noen er også engelske - hvor jeg har oversatt dem, da jeg liker mye bedre norske Worrd-art og tekst-stempler.

Hyggelig at du gidder og bruke dem. Det ligger også noen andre lenger med i bloggen min, så det er bare å forsyne seg...

Ha en strålende påske!
Pia sa…
sååå flotte kort og søde tekster du har brugt
Madam sa…
Så utrolig nydelige konfirmasjonskort du lager. Må nok hente litt inspirasjon her hos deg når jeg skal lage noen sånne utover våren :-)
Og tekstene var også veldig flotte.
Ha en fin påske!
Scoobie sa…
Stilig teknikk på kortene dine. Riktig flotte ble de!

Populære innlegg fra denne bloggen

Lykke i skogen

Det er allerede fredag igjen!! Syns ukene flyr av gårde.
Kjenner det er høst i luften, og kanskje tid for litt vedfyring snart? Her er en tennbrikettboks jeg har strikket rundt. Mønsteret er Lykke i skogen.

God helg alle sammen!

Strikkeskjørt

Er ikke ofte jeg lager noe til meg selv... iallfall ikke klesplagg, men da jeg så dette skjørtet, så fikk jeg så veldig lyst til å strikke det til meg selv :)
Strikket dette i slutten av februar, men har ikke fått stått modell før nå....
Oppskriften er fra Garnstudio, og det er strikket i lys grå Karisma. Og siden jeg nå ikke har noen jakke som passer til, så er jeg godt i gang med å strikke det også....


Og her noen nærbilder...
Leverer også denne på utfordringen hos Pinnekroken - egenluksus :)

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen...
Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt.
Skal tenke på det.