fredag 3. april 2009

Flere konfirmasjonskort

I går kveld og litt i dag laget jeg enda flere konfirmasjonskort. Nå skulle det vel snart holde :) Hahaha ;) Noen må jeg jo ha selv, og andre blir solgt. Har brukt en tekst (Grip sjansen...) som jeg har fått låne fra Line - takk Line!!


Alle kortene har tilnærmet lik layout. Det var veldig kjekt å lage disse kortene også... men det syns jeg jo nesten om alt jeg lager.....


Ovenfor og nedenfor her, er samme kortet.Ovenfor og nedenfor her, er samme kortet.Ovenfor og nedenfor her, er samme kortet.


Ovenfor og nedenfor her, er samme kortet.

6 kommentarer:

line sa...

Så gøy å se teksten min på andre kort. De ble kjempefine - så enkle og delikate!

line sa...

Til spørsmålene dine.

Jeg bruker Photoshop Elements når jeg lager Word-art filene. De lages med transparent bakgrunn, slik at jeg også kan legge dem oppå andre bilder/LO'er.

Sitatene har jeg funnet på stempeltrykk, sider med dikt og sitater osv. (på nettet). Noen er også engelske - hvor jeg har oversatt dem, da jeg liker mye bedre norske Worrd-art og tekst-stempler.

Hyggelig at du gidder og bruke dem. Det ligger også noen andre lenger med i bloggen min, så det er bare å forsyne seg...

Ha en strålende påske!

Pia sa...

sååå flotte kort og søde tekster du har brugt

Madam sa...

Så utrolig nydelige konfirmasjonskort du lager. Må nok hente litt inspirasjon her hos deg når jeg skal lage noen sånne utover våren :-)
Og tekstene var også veldig flotte.
Ha en fin påske!

Scoobie sa...

Stilig teknikk på kortene dine. Riktig flotte ble de!

disa sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色