Gå til hovedinnhold

Det er konfirmasjonstid

Ja da har jeg faktisk laget enda noen konfirmasjonskort :) Og jeg har faktisk enda et som ligger som ikke er helt ferdig... det kommer vel her en dag det også ;)

Jeg ser nå at det nødvendigvis ikke trenger å være konfirmasjonskort... men det var tanken bak ;) Har brukt stempelet jeg fikk fra Benedicte ;)Kommentarer

Benedicte sa…
Vakre kort!! Og så ser jeg du tjuvtrener på å bruke eyelets.... ;-) *fnis*

Klem
Pia sa…
nogle super lækre kort og så gennemførte
Gro sa…
Flotte kort som kan brukes til mer enn konfirmasjon.
La også merke til eyeletsene...
Gry-Heidi sa…
Superfine kort, nydelig stempel!!
Og ja da, jeg la også merke til "mitt mareritt om dagen" - eyeletsene *ler*

Klem
superfine kort du lager.. du skreiv i det siste innlegget at du var dårlig til å male :) - det kan du forsikre deg om at du ikke er :)

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)