Gå til hovedinnhold

Aldri en dag uten...

Det blir visst aldri en dag uten å lage noe.... I dag har det blitt et kort :) Har brukt forskjellige mønsterakr som alle er brunet i kantene. Har også brukt litt blonde. Og så har jeg brukt et stempeltrykk jeg fikk fra Lise (ja Lise, jeg har malt det likt deg..... du får se på det som et komplement :)).
I virkeligheten er det røde på motivet mer oransje, og lik fargene i kortet :) Men ved fotografering så ser det helt rødt ut jo....

Kommentarer

Gro sa…
Så stilig med så mange forskjellige mønsterark, og de motivene er så tøffe.

Klem, Gro.
Gry-Heidi sa…
Så stilig !!

Klem

Populære innlegg fra denne bloggen

Kammerpike/herre søkes!!!

Vi i Scrappekammeret søker ny Kammerpike / Kammerherre!!! Ta en titt på kammeret , og se hva som står i stillingsutlysningen ! Jeg håper virkelig at DU søker!

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.