Gå til hovedinnhold

Storproduksjon av ATC'er

I dag har jeg laget 7 ATC'er. Laget først 4 veldig enkle, hvor jeg brukte bilder fra København, ut av et postkort derfra.
Så laget jeg 3 stk hvor jeg brukte tape-teknikken til Benedicte. Veldig spennende teknikk, og veldig kjekt å se hvordan kortene endte opp :)Kommentarer

Benedicte sa…
så stilige.
sant det var enkelt å lage de ;-)

klem fra Benedicte

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)