Gå til hovedinnhold

Skissecupen #11

Her er et kort som jeg har laget til skissecupen hos Din Hobby. Nok en gang har jeg brukt blomstene som jeg har dilla på... Har også brukt halvperler rundt omkring. Konfirmasjon som står på begge sidene, ser veldig mørke ut her... Men de er egentlig ikke mørke i det hele tatt. Kun stemplet med versa mark, og deretter embosset. Så egentlig er de ganske så lyse. Vet ikke hvorfor de ble så mørke når jeg tok bilde.

Kommentarer

Malin E sa…
Oj så många fina kort det fanns här hos dig!
Kul att du är med i min lilla mini blog candy!
Kram Malin
Gro sa…
Knallfint kort. Det stempelet er lekkert.
Hyggelig at blir med på candyen min. Lykke til.
Gry-Heidi sa…
Så stilig!! og så flott du har malt!
Tusen takk for ATC'ene, de var helt supre altså !!

Klem, Gry-Heidi

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)