Gå til hovedinnhold

Her er gårsdagens produksjon!!

Laget altså ganske mye i går... Og her kommer bilder av de to After Eight eskene, samt bilde av kortene. Siden alle kortene var helt like, legger jeg bare inn ett av dem her. Og ett som jeg pyntet litt mere, med navn og aldre på :) Atc'ene må dere vente til tirsdag med å få se, for jeg skal gi bort ett par av dem, og da er det ikke noe kjekt om de som får dem, får se dem her først :) Så var det bildene da.....

Først en av After Eight eskene:


Så den andre After Eight esken. Den er like på alle sidene, som den første. Med stempler, så jeg har ikke tatt med bilder av alle sidene på denne.

Her er guttekortene jeg laget. Det første kortet ble gitt bort i dag, så det har navn og alder :) Den svarte dinosauren og de svarte kokosnøttene har fått slik hard lim på seg, som blir helt stiv når den tørker :) husker ikke hva det heter i fargen....


Slik som dette ser alle de fire kortene ut, før det er kommet på navn og alder :)

Kommentarer

Pia sa…
Fine kort og rålækker stil på æsken, skønne farver
Nydelig.Eskene var så stilig dekorert, og LO`ene hadde kjempefine farger!

Ha en fin dag! :)

Klem, Lise
Kort og Søm sa…
Du så fine esker du har laget!!
Dino-kortene hadde falt i smak hos guttene mine :o)

Ha en fin kveld,
hilsen Fredrikke :o)
Cathrine sa…
Så flink du er! :)
Så kjempefine after eight esker du har laget !

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)