Gå til hovedinnhold

Friends award


Jeg har fått denne flotte awarden fra Lise. Tuuusen takk Lise!!


Det er mange jeg kunne ha sendt denne til, for denne bloggingen skaper virkelig nye vennskap, til tross for et langstrakt land!! Men jeg sender den videre til Ditte, Line og Hilde. Jeg setter pris på dere :)

Kommentarer

line sa…
ÅÅÅ dette var hyggelig. Det er så koslige at du liker bloggen min og det jeg gjør. Føler noen ganger at det kanskje blir litt for mye av ditt og datt, og ikke en ren kort/scrappe blogg - men det er meg i et nøtteskall. Holder på med alt - hele tiden.

Ha en god helg!

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)