Gå til hovedinnhold

Friends award


Jeg har fått denne flotte awarden fra Lise. Tuuusen takk Lise!!


Det er mange jeg kunne ha sendt denne til, for denne bloggingen skaper virkelig nye vennskap, til tross for et langstrakt land!! Men jeg sender den videre til Ditte, Line og Hilde. Jeg setter pris på dere :)

Kommentarer

line sa…
ÅÅÅ dette var hyggelig. Det er så koslige at du liker bloggen min og det jeg gjør. Føler noen ganger at det kanskje blir litt for mye av ditt og datt, og ikke en ren kort/scrappe blogg - men det er meg i et nøtteskall. Holder på med alt - hele tiden.

Ha en god helg!

Populære innlegg fra denne bloggen

Lykke i skogen

Det er allerede fredag igjen!! Syns ukene flyr av gårde.
Kjenner det er høst i luften, og kanskje tid for litt vedfyring snart? Her er en tennbrikettboks jeg har strikket rundt. Mønsteret er Lykke i skogen.

God helg alle sammen!

Dortegenser

Ja nå har det blitt enda et plagg til meg selv... denne gangen en dortegenser :) Samme garnet som på jakken jeg nettopp strikket - hadde så mye igjen at det nok kan bli enda en genser til...

Den er allerede tatt i bruk, så derfor er den litt "formete"... Myk og god - og ikke minst VARM!

Strikkeskjørt

Er ikke ofte jeg lager noe til meg selv... iallfall ikke klesplagg, men da jeg så dette skjørtet, så fikk jeg så veldig lyst til å strikke det til meg selv :)
Strikket dette i slutten av februar, men har ikke fått stått modell før nå....
Oppskriften er fra Garnstudio, og det er strikket i lys grå Karisma. Og siden jeg nå ikke har noen jakke som passer til, så er jeg godt i gang med å strikke det også....


Og her noen nærbilder...
Leverer også denne på utfordringen hos Pinnekroken - egenluksus :)