Gå til hovedinnhold

Digitale atc'er

Her er 5 digitale atc'er som jeg laget til Benedicte. Hun ble veldig godt fornøyd :) Temaet skulle være: Vår. Dersom du lurer på noe, er det bare å spørre ;)
Credit: Flickr, G.Storeide.Kommentarer

Unni sa…
Nydelige!!!
Unni
Award til deg i bloggen min - blandt annet for alle de nydelige ATC`ene du lager. (og alt det andre selvfølgelig)
Og for å ha blitt enda litt bedre kjent. :)

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)