Gå til hovedinnhold

Blogcandy

Angella har en kjempeflott blogg, og har nå vært på handletur og handlet massssse nydelig stash :) Noe av det deler hun med oss!!


Trekning: 27.mars - AVSLUTTETGro har en kjmpeflott blogg, og feirer 5000 besøkende med en blogcandy :)Trekning: 22.mars - AVSLUTTETMalin har en miniblogcandy gående. Hun har også masse inspirasjon å hente i bloggen sin!

Trekning: 31.mars - AVSLUTTETJannhild har en kjempeflott blogg, og feirer faktisk 10000 besøkende!!! Feirer med en nydelig blogcandy!


Trekning: 22.mars - AVSLUTTET
Line har en flott blogg og en nydelig blogcandy!

Trekning: 19.mars - AVSLUTTET
Tanja feirer ett års blogging med en blogcandy!


Trekning: 20.mars - AVSLUTTET

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)