søndag 15. mars 2009

2 blomsterkort

Har laget to blomsterkort i dag. Tenkte jeg ikke skulle skrive noe utenpå kortene, slik at jeg kan bruke kortene til den anledning som passer :)

Laget først et kort på 15x15. Har brukt ulike mønsterark som jeg har klippet i sirkler og deretter svertet og skrapet kantene. Den hvite kartongen ble veldig hvit her, den er egentlig litt mer brunlig, slik som mønsterarkene ser ut. Har også brukt grønn kartong med et sløyfebånd på. Stilkene til blomstene er et slikt hyssingbånd.

Nedenfor her er kortet sett nedenifra. Slik at dere kan se at blomstene stikker litt ut og at stilkene er ganske så tykke.


Nedenfor her kan dere se hvordan kortet ser ut fra innsiden. Her har jeg brukt samme mønsterarket som på framsiden, men jeg har lagt til et par svarte blader/blomster-deler. Og så har jeg en liten blomst med stilk, som er lik de som jeg har på framsiden.

Her er det andre kortet som jeg laget i dag. Størrelsen på det er 12x15. Har gjort mye av det samme her, som på forrige kort. Men her har jeg brukt sløyfebåndet som stilk, i steden for hyssingen. Og her er det bare to blomster.
Også på dette kortet er blomstene en del opphevet fra selve kortet.
Her er kortet på innsiden. Har brukt samme mønsterark som er på framsiden i blomstene, til stilker her. Og så har jeg brukt blomster fra et annet mønsterark og klippet ut.

5 kommentarer:

Pia sa...

Hvor er det nogle flotte og kreative kort, supert

Linda sa...

Disse va flotte! fine blomster :)

Benedicte sa...

så flott kort du har laget.

klem fra Benedicte

Joanna sa...

WOW disse var kjempeflotte:)
Knallfin ide fra deg med selvlagde blomster de likte jeg veldig godt.

Klemz, Joanna

Sasha sa...

Å, disse var kjempefine. Lurer på om jeg kan "låne" litt ideer til en kortbestilling jeg har....:)
Tusen takk for koselig kommentar i bloggen min *rødme*
Du har absolutt en flott blogg med masse til inspirasjon selv:)