tirsdag 17. februar 2009

Skissecupen #7

Her er en LO som jeg har brukt hele dagen på å lage... Den er laget til Din Hobby's skissecup #7. Skissen er hentet fra Kreativ med papir.Denne gangen har jeg lekt meg med maling... Fargene blå, gul og rød. Eller blå og oransje da, for jeg har blandet rød og gul :) Det var kjempekjekt å holde på med :) Videre har jeg brukt maskeringstape under malingen - dette var også veldig kjekt :) Blå-malingen ser ganske mørk ut på noen av bildene, men er egentlig ikke så mørk i virkeligheten...

Overskriften Tur har jeg frihåndsmalt, og ut på er rubons. Swirlen er malt oransje. Og bildet har en svart matte. Bildet er forresten fra april 2008, da jeg gikk gravid med prinsessa :) Vi var på tur, fisket og grillet :) Det var strålende vær, og faktisk ganske så varmt ;)


Tur er som sagt frihåndsmalt oransje, og deretter har jeg brukt en blå leplum-tusj og streket opp litt konturer.

Her kan du se hvordan swirlen ligger over bildet, og videre ned på kartongen. Bilder er forresten framhevet med 3D-puter :)

3 kommentarer:

line sa...

UTROLIG FLOTT!!!! Likte kjempegodt hvordan du har brukt maling bak bildet.

Kort og Søm sa...

Denne var kjempe fin!
Blått og orange er så fine farger sammen.

Hilsen Fredrikke :o)

joggemia sa...

Tack för besöket i min blogg och tack för din fina kommentar och krya-på-dig-hälsningen! Jag tokgillar denna layouten! Läckra färger och härlig design!

Trevlig helg!

Kram Mia