Gå til hovedinnhold

Scrappekurs

Elsker du å leke med papir, bilder og farger? Har du falt for
scrapping og papirhobby? Har du lyst til å lære mer om scrapping, teknikker, få nye ideer, impulser og scrappeglede? Da er dette bloggen for deg!!!


Det har startet opp en helt ny blogg som heter Scrappekurs!
Her blir det lagt ut diverse online-scrappekurs, som vi kan delta på - en kjempegod idè!! Ta en titt da vel!De feirer allerede 1000 besøkende, og gir bort en kjempeflott pakke!

Trekning: 22.febr - AVSLUTTET

Kommentarer

gudrun sa…
Hei, og tusen takk for koselig kommentar og linking. :)
Håper vi ser deg på kurs snart.

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)