Gå til hovedinnhold

Ny dag nye muligheter :)

I dag skal jeg rett og slett prøve å få laget ferdig et bursdagskort som jeg startet på i går. Kanskje jeg klarer det.... men jeg har 1000 andre ting jeg nok heller burde ha gjort... Som: legge sammen klær, stryke en duk, rydde grytene fra middagen i går..., vaske klær, vaske på badet, gå ut med søppelen, rydde på plass de ferdig sammenlagte klærne, kaste de visne rosene......

Masse kjekt jeg kunne ha gjort ja...... Får vel starte på noe av dette....

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Kammerpike/herre søkes!!!

Vi i Scrappekammeret søker ny Kammerpike / Kammerherre!!! Ta en titt på kammeret , og se hva som står i stillingsutlysningen ! Jeg håper virkelig at DU søker!

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.