Gå til hovedinnhold

Mitt første tapetkort ;)

Ja i dag har jeg laget et kort hvor jeg har brukt tapetbiter!! Det var litt annerledes å jobbe med, men det var veldig kjekt :) Takk Vivveli - for at du sendte meg bitene!!


Dette kortet er mitt bidrag til skissecupen hos Din Hobby. Skissen er hentet fra Zarah.

Tapetbiten hvor blomsten er plassert, står litt uthevet ved bruk av 3D-puter. Har også brukt bling på mønsteret i tapeten på denne delen. Som dere ser er ikke stempelet helt 100%... dette var fordi det var ganske vanskelig å spemple på tapeten, særlig når deler av stempelet også ligger over Magic Mesh'en... Men jeg syns det ble greit nok ;) Øverst i venstre hjørne er det også små glitrende steiner :) Og jeg bare ELSKER fargen på den blomsten jeg har brukt - den er sååå utrolig dyp rød og nyyyydelig!! (men det kommer dessverre ikke like godt fram på bildene...)


Kommentarer

Snuppelure sa…
Hei Anette :)
Så utrolig lekkert kort :)
Ser du er ute etter stempel til å ha bakpå ATCer - sjekk her sånn kanskje denne atc platen er å få tak i billig fremdeles :)Send henne en mail å spørr :)
jeg har den :)
Klem fra Wenche

Populære innlegg fra denne bloggen

Lykke i skogen

Det er allerede fredag igjen!! Syns ukene flyr av gårde.
Kjenner det er høst i luften, og kanskje tid for litt vedfyring snart? Her er en tennbrikettboks jeg har strikket rundt. Mønsteret er Lykke i skogen.

God helg alle sammen!

Strikkeskjørt

Er ikke ofte jeg lager noe til meg selv... iallfall ikke klesplagg, men da jeg så dette skjørtet, så fikk jeg så veldig lyst til å strikke det til meg selv :)
Strikket dette i slutten av februar, men har ikke fått stått modell før nå....
Oppskriften er fra Garnstudio, og det er strikket i lys grå Karisma. Og siden jeg nå ikke har noen jakke som passer til, så er jeg godt i gang med å strikke det også....


Og her noen nærbilder...
Leverer også denne på utfordringen hos Pinnekroken - egenluksus :)

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen...
Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt.
Skal tenke på det.