Gå til hovedinnhold

Mitt første tapetkort ;)

Ja i dag har jeg laget et kort hvor jeg har brukt tapetbiter!! Det var litt annerledes å jobbe med, men det var veldig kjekt :) Takk Vivveli - for at du sendte meg bitene!!


Dette kortet er mitt bidrag til skissecupen hos Din Hobby. Skissen er hentet fra Zarah.

Tapetbiten hvor blomsten er plassert, står litt uthevet ved bruk av 3D-puter. Har også brukt bling på mønsteret i tapeten på denne delen. Som dere ser er ikke stempelet helt 100%... dette var fordi det var ganske vanskelig å spemple på tapeten, særlig når deler av stempelet også ligger over Magic Mesh'en... Men jeg syns det ble greit nok ;) Øverst i venstre hjørne er det også små glitrende steiner :) Og jeg bare ELSKER fargen på den blomsten jeg har brukt - den er sååå utrolig dyp rød og nyyyydelig!! (men det kommer dessverre ikke like godt fram på bildene...)


Kommentarer

Snuppelure sa…
Hei Anette :)
Så utrolig lekkert kort :)
Ser du er ute etter stempel til å ha bakpå ATCer - sjekk her sånn kanskje denne atc platen er å få tak i billig fremdeles :)Send henne en mail å spørr :)
jeg har den :)
Klem fra Wenche

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)