Gå til hovedinnhold

Dagens kort

Da har jeg fått laget en del kort i dag :) (men jeg har ryddet litt også, haha)
Bursdagskort, morskort og babykort :) Snurrekortene ble finest, syns jeg :)


Morsdagskortet... Glemte å ta bilde før jeg skrev teksten inni kortet, derfor er det litt hvit tekst der åpningen er...Dette er et bursdagskort, men likner da veldig på morsdagskortet :)Og så et guttekort :) Har veldig mye bånd liggende, så nå tenkte jeg å bruke litt av dem :) Ble litt fargeklatter på kortet :)
Måtte jo lage et jentekort også :) Tenkte at jeg skulle lage i en annen farge enn rosa... Syns alt er så rosa når det er snakk om jentebabyer :)

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lykke i skogen

Det er allerede fredag igjen!! Syns ukene flyr av gårde.
Kjenner det er høst i luften, og kanskje tid for litt vedfyring snart? Her er en tennbrikettboks jeg har strikket rundt. Mønsteret er Lykke i skogen.

God helg alle sammen!

Strikkeskjørt

Er ikke ofte jeg lager noe til meg selv... iallfall ikke klesplagg, men da jeg så dette skjørtet, så fikk jeg så veldig lyst til å strikke det til meg selv :)
Strikket dette i slutten av februar, men har ikke fått stått modell før nå....
Oppskriften er fra Garnstudio, og det er strikket i lys grå Karisma. Og siden jeg nå ikke har noen jakke som passer til, så er jeg godt i gang med å strikke det også....


Og her noen nærbilder...
Leverer også denne på utfordringen hos Pinnekroken - egenluksus :)

Dortegenser

Ja nå har det blitt enda et plagg til meg selv... denne gangen en dortegenser :) Samme garnet som på jakken jeg nettopp strikket - hadde så mye igjen at det nok kan bli enda en genser til...

Den er allerede tatt i bruk, så derfor er den litt "formete"... Myk og god - og ikke minst VARM!