Gå til hovedinnhold

Dagens kort

Da har jeg fått laget en del kort i dag :) (men jeg har ryddet litt også, haha)
Bursdagskort, morskort og babykort :) Snurrekortene ble finest, syns jeg :)


Morsdagskortet... Glemte å ta bilde før jeg skrev teksten inni kortet, derfor er det litt hvit tekst der åpningen er...Dette er et bursdagskort, men likner da veldig på morsdagskortet :)Og så et guttekort :) Har veldig mye bånd liggende, så nå tenkte jeg å bruke litt av dem :) Ble litt fargeklatter på kortet :)
Måtte jo lage et jentekort også :) Tenkte at jeg skulle lage i en annen farge enn rosa... Syns alt er så rosa når det er snakk om jentebabyer :)

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)