Gå til hovedinnhold

Bursdagskort

Har i dag laget et bursdagskort etter en skisse i skissecupen hos Din Hobby.


Det er noe pynt inni kortet også, men jeg fikk ikke tatt bilde før etter at jeg skrev tekst inni kortet, så jeg legger ikke ut bilde av det her.

Kommentarer

Linn sa…
kjempeflott kort!

god helg :)
Irene sa…
det var nydelig! Og det er de hjertekortene under her også :-)
Hildes kort sa…
Så flott det krotet var....

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)