Gå til hovedinnhold

3 kort i dag :)

Ja da har jeg laget 3 kort :) Prinsessen min fant visst ut at hun skulle sove lenge, så da ble det tid til litt kortlaging :)

Har egentlig tatt utgangspunkt i en skisse av Jeanette, men det siste kortet ble litt annerledes :)

Har laget to babyjente-kort, og så var planen å lage et babygutte-kort... Men nå når kortet er ferdig, så har jeg vel funnet ut at det egentlig ikke absolutt trenger å være til en baby... Kan faktisk også passe i et bryllup.... Men, vi får se :)

Stempelet "ti små fingrer" er fra Elsi :)

Dette er det blå babykortet, på innsiden... Det er stort nok til å skrive hilsenen inni hjertet. Hjertet har jeg drodlet rundt, og festet små halvperler rundt omkring.Dette er det lilla babykortet på innsiden. Har lagt et hjerte på mønsterarket og svertet rundt kantene, slik at hjertet kommer fram på mønsterarket.
Dette er bare et nærbilde av det rosa babykortet. Små halvperler her også ;)

Kommentarer

line sa…
Det drodlede hjertet ditt var bare NYDELIG!!!
Gry-Heidi sa…
Kjempesøte kort, og hjertet var utrolig flott !
Klem ,Gry-Heidi

Populære innlegg fra denne bloggen

Kammerpike/herre søkes!!!

Vi i Scrappekammeret søker ny Kammerpike / Kammerherre!!! Ta en titt på kammeret , og se hva som står i stillingsutlysningen ! Jeg håper virkelig at DU søker!

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.