Gå til hovedinnhold

Utfordring #4

Her er mitt bidrag til Utfordring #4 hos Art Pieces. Temaet denne gangen er: Min last.

Jeg har laget en digital atc denne gangen. Blinklys-bildet har jeg hentet her. Bildet har jeg redigert i et bildebehandlingsprogram. Jeg har satt bildet sammen med et bilde av et teppe - Blinklysbildet har derfor en "kornete" overflate/struktur, og frynsete kanter (høyre og vestre side).


Så var det temaet da.... Jeg har laget atc'en slik, fordi jeg ikke klarer å sitte på med noen som kjører bil.... ehh.... det vil si - jeg klarer å sitte på med andre, men jeg klarer ikke å la være å kommentere bilkjøringen deres... Det er veldig irriterende at jeg alltid har kommentarer til hvordan de kjører - men jeg KLARER bare ikke å la være å si noe. Det verste er bruken av blinklys... Jeg bare MÅ si noe når andre ikke bruker blinklys!! Noen pleier å si til meg at jeg burde vært kjørelærer... men dersom jeg hadde vært det - så hadde nok INGEN fått lappen :) hahaha :)

Kommentarer

*ler*
Vanvittig bra! Utrolig bra symbolikk med frynsete kanter også!
Vi får bare fortsette å lære folk i Rogaland det med blinklys, tror jeg, rundkjøringer f.eks, det har de en egen vri på her...
Veldig tøff digi-atc!!!

Takk for at du deltar!


Klem fra Gro
Anne Bente sa…
åh, denne var virklig flot, og kreativ lavet.
Joanna sa…
Nå kunne jeg ikke la være å le !!! Samtidig måtte jeg undre meg på hva folk sier når de sitter på med DEG ??? Lurte på om det er der de frynsete kantene kommer inn i bildet * hmmm * LOL

Kjempestilig ATC fra deg og knallflott for seg gjort. Liker den veldig godt :)

Klem fra Joanna

PS: Tusen takk for hyggelig komentar hos meg.
Benedicte sa…
Utorlig bra ATC!! Både godt laget og gjennomtenkt!! :-)
Gunn Marit sa…
Så stilig! Jammen bra du ikke har sittet på med meg, ikke alltid blinlyset blir brukt nei (fnis)
Pia sa…
Super flot, har det på samme måde når jeg sidder ved siden af føren, tror ikke at vedkommende har tjek på det hele
Beata Ewa sa…
Stilig denne - bra jobbet!! Og flott løsning på oppgaven!
Nå måtte jeg le høyt her. :-D Så utrolig bra og ærlig. *ler*

Don`t get me started on Rogalandsk blinking i rundkjøringer! ;-) (eller "rundkjøringer". noen er jo så små at det er jo bare å kjøre rett fram uansett;)) hehe

Flott laget og veldig gjennomtenkt, kjempebra!

Takk for at du deltar.

Klem, Lise :)

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)