Gå til hovedinnhold

Utfordring #3

Her er mitt ATC-kort til utfordring #3 hos Art Pieces.
Utfordringen var å lage et kort med tema: Noe du er stolt av! Jeg har da laget et kort som viser at jeg har gått ned 5kg. Har tatt bilde mens jeg stod på vekta :) Har satt på en bånd med tall (linjal), som også skal symbolisere at jeg har gått ned i vekt. Fargen/mønsteret på kartongen har jeg laget ved hjelp av maling og barber-skum... Så bakgrunnen er altså selvlaget ;)

Kommentarer

Stilig!! Jeg likte bruken av målebånd og også barberskumteknikken!

Takk for at du deltar!


Klem, Gro
Pia sa…
Smart brug af målebånd og en sjov ide med billedet
Unni sa…
Dette var stilig:)
Så flink du har vært å gå ned 5kg:)
Unni
Gry-Heidi sa…
Så kul atc ! Og så flink du er som har klart å gå ned 5 kg :)

Klem, Gry-Heidi
Sandy sa…
Wow fantastic idea and great ATC.
Love them.
Sigrun sa…
Takk for koslig kommentar i bloggen min. Har tittet litt inn hos deg og ! Jammen var det mye fint her inne og den sjørøverkaka ser bare så DIGG ut!-og kanonflott!
Herlig ATC du har laget!
Klem Sigrun
Nei, så stilig!! (og heldige du! ;-))

Flott atc, og så fint at du er med på utfordringene. :-D

Klem, Lise
Maya sa…
Denne er så utrolig stilig!
Herlig med detaljene og utrolig flott å lage en ATC om seg selv,og delmål man har nådd!
You go girl!!
Klem fra Maya :)
Christina sa…
artig kort du har laget her

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)