Gå til hovedinnhold

Ny LO :)

Har laget en dobbel LO i dag. Det er fra min søsters utdrikningslag tidlig i sommer. Jeg var høygravid, og tok for det meste bilder (det var liksom min jobb, haha). Vi koste oss masse, og det kom veldig mange flotte bilder ut av det. Måtte lage en dobbel LO, slik at jeg fikk plass til maaange bilder. Tror ikke jeg har laget en LO med såå mange bilder på før :)

Har brukt:
  • Knall rosa kartong (ser du kanskje, haha)
  • Tegnet swirler, og satt på hvite halv-perler
  • Overskriften og teksten er skrevet/laget for hånd - tegnet direkte på kartongen
  • På overskriften har jeg også brukt glitter til skygger :)

Lurer du på noe, så er det bare å spørre :)

Kommentarer

Flott oppsett for å få med så mange bilder!

Populære innlegg fra denne bloggen

Kammerpike/herre søkes!!!

Vi i Scrappekammeret søker ny Kammerpike / Kammerherre!!! Ta en titt på kammeret , og se hva som står i stillingsutlysningen ! Jeg håper virkelig at DU søker!

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.