Gå til hovedinnhold

Kort

Her er et kort jeg har laget til skisse-cupen hos Din Hobby.

Har brukt rosa kartong og rosa mønsterark med blomster. På mønsterarket (venstre side) har jeg klippet rundt blomstene (litt vanskelig å se), slik at kanten på mønsterarket ikke er rett. Blomsten som er hovedmotivet er opphevet med 3D-puter, satt på raindrops i midten, og brukt litt glitter på den. Teksten er rubons.

Kommentarer

Kort og Søm sa…
Så fint kort!!
Også ble det veldig fint med brodert tekst på scrapbook-siden din :o)

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)