Gå til hovedinnhold

Gratulasjonskort

Har laget et gratulasjonskort til min svoger.
Har brukt svart glossy kartong, "speil"-ark og motiv hentet fra internett. Over motivet/bildet har jeg et overhead-ark som er festet med fire røde splittbinders. Så har jeg brukt et Gratulerer-stempel som jeg har stemplet rundt på "speilet" :)

Kommentarer

line sa…
Flott kort - likte måten du har "avsluttet" bilde på rundt kanten. Flott også med overhead-arket over.
Unni sa…
Stilig kort! kjekt med kort som får smilet frem:)
Unni
Linn sa…
Wow! så utrolig stilig kort!
mottaker kommer til å bli kjempefornøyd :)
May-Bente sa…
Hei!kunne ikke annet enn å bli glad av det kortet. Flott var det!!!
Grethe sa…
Et nydelig kort du har her. Det bilde er helt hærlig.
Har noe til deg i bloggen min!

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)