Gå til hovedinnhold

Fotoutfordring

Har fått en fotoutfordring fra Grete.
  1. Gå til foto/mapper.
  2. Ta ut den 6. mappen og deretter det 6. bildet i denne mappen.
  3. Sett bildet på bloggen og skriv noe om dette bildet.
  4. Inviter 6 nye til å bli med på denne utfordringen.
  5. Link til dem, og la dem vite at de er utfordret.

Dette bildet er fra mars i fjor (2008). Det er prinsen min sine hender... Han hjelper til med å lage sjokoladekake... Eller det vil si - han startet egentlig med å spise det som var igjen av røre i bollen, men endte opp med å leke med det som var igjen :) Mye kjekkere det ;)

Jeg utfordrer:

Kommentarer

Irene sa…
morsomt bilde :-)
SKa försöka göra detta ikväll. ;-) Tack för utmaningen!
Kort og Søm sa…
Hei, jeg var inne å så på hvilket bilde det ble, og det var et bilde fra blomstene etter min pappas begravelse..det egnet seg ikke syntes jeg, så jeg tar mappen etter det :o)
Mye hyggeligere bilder der!
Hilsen Fredrikke :o)

Populære innlegg fra denne bloggen

Kammerpike/herre søkes!!!

Vi i Scrappekammeret søker ny Kammerpike / Kammerherre!!! Ta en titt på kammeret , og se hva som står i stillingsutlysningen ! Jeg håper virkelig at DU søker!

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.